SOVEREIGN LUX csomag tartalma

1. Konzultáció / stílustanácsadás

Stílustanácsadással egybekötött konzultáció során – egy finom kávé mellett -, részletesen átbeszéljük a hajhosszabbítással kapcsolatos összes felmerülő kérdést. A konzultációs beszélgetés során – digitális hajanalízis támogatásával – teljeskörű képet alkotunk ahhoz, hogy a lehető legideálisabb javaslatot tegyük a Vendégünk elé, mind haj-, mind frizuraválasztásban. Közös célunk, hogy a hajhosszabbítással/hajdúsítással kialakított végeredmény 100%-ban tökéletes legyen, minden Vendégünk legnagyobb megelégedésére.

2. Digitális hajdiagnózis

Hajkoronánk személyiségünk látványos kifejezője mások, illetve a külvilág felé, s mint ilyen, különleges figyelmet igényel. A digitális hajanalízist egy professzionális, hajdiagnosztizáló eszközzel végezzük és teljesen fájdalommentes folyamat. Ez a procedúra a minősített Kérastase szalonok aduásza, mivel segítségével, mindössze pár perc alatt, pontosan meghatározható, mire van a hajnak szüksége ahhoz, hogy teljes szépségében ragyoghasson.

3. Könyv a hajhosszabbításról

Azon Vendégeinknek, akiknek a konzultációt követően időpontot biztosítunk hajhosszabbításra/hajdúsításra, szeretnénk kedveskedni egy értékes információkat tartalmazó szakkönyvvel, amit vezető kollégánk, Kamilla Akhmin írt és kérésre névre szólóan dedikál. 

A könyv címe: Hajhosszabbítás A-Z-ig Minden, amit tudnod kell és amit titkolnak előled”.

4. Póthaj technikai előkészítése

A Vendég által a konzultációs beszélgetés során kiválasztott natúr copfot, annak korábbi feldolgozottsági állapotától függően, szükség szerint osztályozzuk, kartácsoljuk, majd újra fertőtlenítjük. Ezt követően, egyénre szabottan, kézműves módszerrel tincsekre szedjük. A Vendég hajának jellegétől, hajszálainak vastagságától függően, adekvát módon kerülnek kialakításra az egyes póthajtincsek keratinozással.

4. Póthaj felrakása

A hajhosszabbítás technikai kivitelezése preferáltan keratinos hőillesztéssel történik. 

A szakszerűen elvégzett procedúra fájdalommentes, mindazonáltal időigényes folyamat. 

A kivitelezés időtartama nagyban függ a Vendég saját hajának állapotától, előkészítési szükségletétől, de leginkább annak alaphosszúságától. 

Extra rövid (2-10 cm) saját haj esetén, a szükséges felrakási idő az alkalmazott egyedi és speciális GoldHair módszer komplexitása miatt, akár meg is duplázódhat.

6. Szofisztikált színharmonizáció

Az esetek egy részében a Vendég saját hajának színe nem teljesen azonos a felrakásra kerülő póthaj alapszínével. Ilyenkor van szükség a színharmonizációra. 

A SOVEREIGN LUX csomagban lehetőség van a Vendég saját hajának és a póthaj alapszínének együttes, szofisztikált megváltoztatására is. Kérhető akár ombre, balayage vagy babylights festés is

Ebben a folyamatban elvégezzük a saját haj, valamint a felrakott póthaj igény szerinti árnyalását, majd közös színharmonizációját, az adekvát tónusok közül kiválasztott színre.

A GoldHair ColorLux & Cut szolgáltatásban végzett színharmonizáció, minden esetben, kizárólag prémium kategóriás L’Oreal Professionnel Majirel festékkel történik, ami a tökéletes összhatás záloga.

7. Végleges frizura kialakítása, összevágás, formázás

Ezen folyamat során kerül kialakításra a meghosszabbított/dúsított haj végleges formája, a Vendég által kívánt álomszép hajkorona.

8. Kérastase alap rituálé 

A Kérastase alap rituálé egy egyénre szabott, adekvát kezeléscsomag. A konzultáció alkalmával elvégzett, digitális hajdiagnózis alapján kiválasztjuk a Vendég saját hajának legmegfelelőbb hajfürdőt, ápoló terméket és hajban maradó ápolót és ezeket alkalmazzuk a rituálé során.

 

9. Kérastase Fusio-Dose kezelés

A Kérastase Fusio-Dose személyre szabott gondoskodást tesz lehetővé, a Vendég saját hajának leginkább megfelelő és szükséges hatóanyagok megválasztásával, 30 féle szérumkombinációból adekvát módon kiválasztva.

10. Kérastase K-Water kezelés

Ez az expressz kezelés a szalonban tett látogatás méltó lezárása lehet. 

A K-Water szérummal kezelt haj pillanatok alatt káprázatos fényben fog tündökölni, köszönhetően ezen innovatív termék progresszív lamellar technológiájának. 

Eme kivételes hajkozmetikum intelligens molekulái vízzel érintkezve azonnal aktiválódnak, annak érdekében, hogy tökéletes simaságot kölcsönözzenek a hajrostoknak.  

Hajkoronája, mindössze pár másodperc alatt, egészséges és ragyogó megjelenésűvé válik, haja egyúttal puhának, selymesnek érződik, visszanyeri természetes, elnehezülés nélküli mozgását.

11. Kérastase luxus hajápoló termék + Bérlet (5 alkalmas)

Az otthoni hajápolás megkönnyítése és szalonszintű élménnyé tétele érdekében, Vendégünk szabadon választhat a GoldHair aktuális kínálatában szereplő Kérastase luxus termékek közül hármat, amiket, azok összértékétől függetlenül, grátisz hazavihet. 

E termékcsomag mellé adunk még, szintén grátisz, egy „GoldHair Care mosás+beszárítás” 5 alkalmas bérletet, amivel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az új frizura sokáig formában maradjon.

12. Minden figyelmünk a Vendégé!

A SOVEREIGN LUX csomaghoz – az eddig felsorolt szolgáltatásokon és kezeléseken kívül – hozzátartozik a megkülönböztetett figyelem és a kivételes bánásmód. Minőségi időt különítünk el, amikor nem fogadunk mást a szalonban. Így lehetőségünk van kizárólag a Vendégünkre és a hajára koncentrálni. Szeretnénk királynőként bánni a Vendégünkkel, hogy végig úgy érezze magát nálunk, mint egy királynő.

A Kérastase szalonokban minden egyes szolgáltatás érzéki élménnyé válik. Célunk, hogy Vendégeink ne fosszák meg magukat ettől a luxustól és szeressenek bele a hajukba.

Csomag ára: 187.500.- Ft.

Megj.: A csomag nem tartalmazza a felrakáshoz szükséges póthajmennyiséget!