NOBLESSE LUX csomag tartalma

1. Konzultáció / stílustanácsadás

Stílustanácsadással egybekötött konzultáció során – egy finom kávé mellett -, részletesen átbeszéljük a hajhosszabbítással kapcsolatos összes felmerülő kérdést. A konzultációs beszélgetés során – digitális hajanalízis támogatásával – teljeskörű képet alkotunk ahhoz, hogy a lehető legideálisabb javaslatot tegyük a Vendégünk elé, mind haj-, mind frizuraválasztásban. Közös célunk, hogy a hajhosszabbítással/hajdúsítással kialakított végeredmény 100%-ban tökéletes legyen, minden Vendégünk legnagyobb megelégedésére.

2. Digitális hajdiagnózis

Hajkoronánk személyiségünk látványos kifejezője mások, illetve a külvilág felé, s mint ilyen, különleges figyelmet igényel. A digitális hajanalízist egy professzionális, hajdiagnosztizáló eszközzel végezzük és teljesen fájdalommentes folyamat. Ez a procedúra a minősített Kérastase szalonok aduásza, mivel segítségével, mindössze pár perc alatt, pontosan meghatározható, mire van a hajnak szüksége ahhoz, hogy teljes szépségében ragyoghasson.

3. Könyv a hajhosszabbításról

Azon Vendégeinknek, akiknek a konzultációt követően időpontot biztosítunk hajhosszabbításra/hajdúsításra, szeretnénk kedveskedni egy értékes információkat tartalmazó szakkönyvvel, amit vezető kollégánk, Kamilla Akhmin írt és kérésre névre szólóan dedikál. 

A könyv címe: Hajhosszabbítás A-Z-ig Minden, amit tudnod kell és amit titkolnak előled”.

4. Póthaj technikai előkészítése

A Vendég által a konzultációs beszélgetés során kiválasztott natúr copfot, annak korábbi feldolgozottsági állapotától függően, szükség szerint osztályozzuk, kartácsoljuk, majd újra fertőtlenítjük. Ezt követően, egyénre szabottan, kézműves módszerrel tincsekre szedjük. A Vendég hajának jellegétől, hajszálainak vastagságától függően, adekvát módon kerülnek kialakításra az egyes póthajtincsek keratinozással.

4. Póthaj felrakása

A hajhosszabbítás technikai kivitelezése preferáltan keratinos hőillesztéssel történik. 

A szakszerűen elvégzett procedúra fájdalommentes, mindazonáltal időigényes folyamat. 

A kivitelezés időtartama nagyban függ a Vendég saját hajának állapotától, előkészítési szükségletétől, de leginkább annak alaphosszúságától. 

Extra rövid (2-10 cm) saját haj esetén, a szükséges felrakási idő az alkalmazott egyedi és speciális GoldHair módszer komplexitása miatt, akár meg is duplázódhat.

6. Teljes színharmonizáció

Az esetek egy részében a Vendég saját hajának színe nem teljesen azonos a felrakásra kerülő póthaj alapszínével. Ilyenkor van szükség a színharmonizációra. 

A NOBLESSE LUX csomagban lehetőség van a Vendég saját hajának teljes átszínezésén túl a póthaj alapszínének megváltoztatására is. 

Ebben a folyamatban elvégezzük a saját haj, valamint a felrakott póthaj igény szerinti árnyalását, majd közös színharmonizációját, az adekvát tónusok közül kiválasztott színre.

A GoldHair ColorLux & Cut szolgáltatásban végzett színharmonizáció, minden esetben, kizárólag prémium kategóriás L’Oreal Professionnel Majirel festékkel történik, ami a tökéletes összhatás záloga.

7. Végleges frizura kialakítása, összevágás, formázás

Ezen folyamat során kerül kialakításra a meghosszabbított/dúsított haj végleges formája, a Vendég által kívánt álomszép hajkorona.

8. Kérastase alap rituálé 

A Kérastase alap rituálé egy egyénre szabott, adekvát kezeléscsomag. A konzultáció alkalmával elvégzett, digitális hajdiagnózis alapján kiválasztjuk a Vendég saját hajának legmegfelelőbb hajfürdőt, ápoló terméket és hajban maradó ápolót és ezeket alkalmazzuk a rituálé során.

 

9. Kérastase Fusio-Dose kezelés

A Kérastase Fusio-Dose személyre szabott gondoskodást tesz lehetővé, a Vendég saját hajának leginkább megfelelő és szükséges hatóanyagok megválasztásával, 30 féle szérumkombinációból adekvát módon kiválasztva.

10. Kérastase luxus hajápoló termék + Bérlet (2 alkalmas)

Az otthoni hajápolás megkönnyítése és szalonszintű élménnyé tétele érdekében, Vendégünk szabadon választhat egyet a GoldHair aktuális kínálatában szereplő Kérastase luxus termékek közül, amit, annak értékétől függetlenül, grátisz hazavihet. E mellé adunk még, szintén grátisz, egy „GoldHair Care mosás+beszárítás” 2 alkalmas bérletet, amivel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az új frizura sokáig formában maradjon.

A Kérastase szalonokban minden egyes szolgáltatás érzéki élménnyé válik. Célunk, hogy Vendégeink ne fosszák meg magukat ettől a luxustól és szeressenek bele a hajukba.

Csomag ára: 148.800.- Ft.

Megj.: A csomag nem tartalmazza a felrakáshoz szükséges póthajmennyiséget!